DİJİTAL DÜNYADA, SİZİ MÜŞTERİLERİNİZLE BULUŞTURUYORUZ!..

 Dünya üzerinde 5 milyar internet kullanıcısı var ve kullanıcı sayısı her geçen gün daha fazla artarken, var olan kullanıcıların internette geçirdiği zaman ve yararlandığı kaynaklar da artmaya devam ediyor.

Türkiye’de nüfusun %60’lık kısmını oluşturan 48 milyon kişi internete bağlanıyor. Türkiye’deki mobil kullanıcı sayısı 71 milyon, sosyal medyaya mobilden bağlanan kullanıcı sayısı ise 42 milyon.İnsanların her an vakit geçirdiği, dijital dünyada pazarlama yapmak da bu yüzden daha önemli hale geldi. Sürekli, doğrudan, kişiselleştirilmiş şekilde müşterileriniz ya da potansiyel müşterilerinizle konuşmanıza olanak tanıyan dijital pazarlamanın sağladığı en büyük avantajlardan biri de pazarlama çalışmalarınızın tamamını ölçebiliyor olmanız.

Büyük işletmeler her geçen gün dijital dünyaya adapte oluyor ve dijital pazarlamanın sağladığı olanaklardan yararlanmaya çalışıyor. Bırakın dijital iletişiminizi bu işe on binlerce saat emek harcamış bir ekip yönetsin. Siz işinize odaklanın. Ücretsiz Danışmanlık ve Dijital Medya Analizi için

Share

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir